fbpx

Sleci Etiketo, Obleci Pulover! trisrca.si

Vašo nagradno igro speljemo od začetka do konca!

V svetu digitalnega marketinga je inovativnost ključ do uspeha. S tem v mislih smo  v sodelivanju z Radensko zasnovali edinstveno spletno stran, ki združuje igrifikacijo in privlačnost nagradnih iger. Naša najnovejša kampanja “Sleci Etiketo, Obleci Pulover!” je oblikovana tako, da združuje zabavo in vznemirjenje ob igranju iger s priložnostjo za osvojitev enega izmed 300 ekskluzivnih božičnih puloverjev.

Kako deluje

Igrifikacija je srce kampanje. Na posebnih  prazničnih stekleničkah Radenske (0.25l) in PET plastenkah (1.5l) so pod etiketami skrite posebne kode. Te kode so ključ do sodelovanja v naši nagradni igri. Potrošniki preprosto “slečejo etiketo”, da razkrijejo kodo, nato pa jo vpišejo na našo posebej zasnovano spletno stran. Z vsako uspešno oddano kodo se avtomatično uvrstijo v žrebanje za enega izmed ekskluzivnih prazničnih puloverjev Radenska.

Ta igra ne le povečuje angažiranost in interakcijo s potrošniki, ampak tudi gradi močnejšo povezavo z blagovno znamko Radenska. Vstop v igro je preprost, a hkrati vznemirljiv in poln pričakovanj. Vsaka koda ponuja novo priložnost za zmago, kar spodbuja potrošnike, da se večkrat vračajo in sodelujejo.

SEDEM - Vaš Partner za Vrhunske Nagradne Igre

Pametno zasnovane nagradne igre so izjemno močno orodje za pospeševanje prodaje. Z uporabo strategij, kot so spodbujanje nakupov, povečanje vpletenosti strank, ustvarjanje zanimanja, zbiranje podatkov in ohranjanje zvestobe strank, podjetja lahko dosežejo odlične rezultate in povečajo svojo konkurenčnost na trgu.
Pri izvedbi uspešne nagradne igre je ključnega pomena strokovnost in izkušenost. V podjetju SEDEM imamo dolgoletne izkušnje pri pripravi in izvedbi nagradnih iger, ki prinašajo odlične rezultate. Sodelovanje z nami vam bo omogočilo izkoristiti vse prednosti nagradnih iger in doseči vrhunske rezultate. Ne odlašajte in nas kontaktirajte še danes za več informacij o tem, kako lahko nagradne igre koristijo vašemu podjetju.