fbpx

Nagradna igra Radenska

Vašo nagradno igro speljemo od začetka do konca!

Nagradna igra Radenska je spletna in SMS nagradna igra, ki je bila zasnovana in izvedena za podjetje Radenska d.o.o. Spodaj je podrobneje opisano, kaj vse je vključevalo izvedbo te nagradne igre.

Komunikacijska idejna zasnova nagradne igre

Projekt je vključeval razvoj komunikacijske idejne zasnove, ki je določila, kako bo nagradna igra predstavljena javnosti. To je vključevalo razvoj strategije komunikacije in določitev glavnih sporočil, ki bodo prenesena ciljni publiki.

Oblikovanje nagradne igre

Oblikovanje Etiket

Oblikovanje etiket je bilo ključno za vizualno predstavitev nagradne igre. Etikete so bile oblikovane tako, da so bile privlačne in informativne, s ciljem pritegniti čim več udeležencev.

Oblikovanje POS Materialov

POS materiali, kot so plakati, letaki in stojala, so bili oblikovani za promocijo nagradne igre v trgovinah in drugih prodajnih mestih. Ti materiali so bili ključni za ozaveščanje potrošnikov o nagradni igri.

Oblikovanje Digitalnih Materialov

Digitalni materiali, vključno z grafikami in banerji, so bili oblikovani za promocijo nagradne igre Radenska na spletu in v družbenih medijih.

Produkcija – TV Oglas nagradne igre

TV oglas je bil produciran za promocijo nagradne igre na televiziji. Oglas je bil zasnovan tako, da je bil privlačen in informativen, s ciljem pritegniti čim več gledalcev.

Izdelava Spletne Strani

Za nagradno igro je bila izdelana spletna stran, ki je služila kot glavna platforma za informacije in udeležbo v nagradni igri Radenska. Stran je vključevala vse potrebne informacije o nagradni igri, pravilih in nagradah. 

Načrtovanje Nagradne igre Radenska

Načrtovanje nagradne igre je vključevalo razvoj pravil, določitev nagrad in organizacijo same igre. To je vključevalo tudi določitev, kako bodo udeleženci sodelovali in kako bodo zmagovalci izbrani.

Nagradna igra Radenska

Končna izvedba nagradne igre je vključevala zbiranje prijav, izbiro zmagovalcev. Vse to je bilo izvedeno v skladu z načrtovanimi pravili in regulativami.

Nagradna igra Radenska je bila celovit projekt, ki je vključeval različne faze od idejne zasnove do končne izvedbe. Vsaka faza je bila ključna za uspeh nagradne igre in za doseganje ciljev naročnika, Radenska d.o.o.

Več nasvetov o nagradnih igrah si preberite tukaj